Om varumärken

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari, Time Machine och Touch ID är varumärken som tillhör Apple Inc.

Avira och andra Avira-produktnamn som förekommer i texten är varumärken som tillhör Avira eller dess dotterbolag.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect och IOS är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.

Comodo är ett varumärke som ägs av Comodo och/eller dess dotterbolag.

ESET är ett varumärke eller ett registrerat varumärke som tillhör ESET, spol. s r.o. eller respektive ESET-enhet.

Android, Chrome, Chromium, Firebase, Google, Google Chrome och Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

Intel är ett varumärke som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

Linux är ett registrerad varumärke som tillför Linus Torvalds i USA och andra länder.

McAfee är ett varumärke eller ett registrerat varumärke som tillhör McAfee LLC eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone, och WMI är varumärken som tillhör Microsofts företagsgrupp.

Firefox, Mozilla är varumärken som tillhör Mozilla Foundation i USA och andra länder.

OpenVPN är ett registrerat varumärke som tillhör OpenVPN, Inc.

Java och JavaScript är registrerade varumärken som tillhör Oracle och/eller dess dotterbolag.

Norton är ett varumärke eller registrerat varumärken som tillhör NortonLifeLock Inc. eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

Symantec är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Symantec Corporation eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

Trend Micro är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Trend Micro Incorporated.

AVG är ett registrerat varumärke.

Bing är ett varumärke som tillhör Microsofts företagsgrupp.